top of page

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 22/12/23|ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 22 Ιουν

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Λυών για να αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν (22/12/23 20:45) για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και είναι ''υποχρεωμένος'' να κερδίσει. διαφορετικά θα υποχωρήσει αρκετά από την 10άδα της κατάταξης.


ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 

Ο Ολυμπιακός ενώ άρχισε πολύ καλά το προηγούμενο παιχνίδι του στην Ευρωλίγκα απέναντι στην φορμαρισμένη Βίρτους Μπολόνια στο τέλος δεν κατάφερε να επιβληθεί και γνώρισε την ήττα με 69-67 που τον έχει ''βγάλει εκτός 10άδας με 7 νίκες και 8 ήττες. Πρώτος σκόρερ για τους Πείραιώτες ήταν ο Λαρετζάκης με 13 πόντους ενώ ακολούθησε ο Φαλ με 12 και ο Μιλουτίνοφ με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ. Για τον Ολυμπιακό στράβωσε το γεγονός ότι ο Γουόκαπ χρεώθηκε από νωρίς με φάουλ και δεν πήρε τον αναμενόμενο χρόνο συμμετοχής. Είναι εμφανές πως φέτος σε σχέση με πέρυσι ο Ολυμπιακός δεν σκοράρει με την ίδια ευκολία και στα κρίσιμα τελευταία λεπτά δεν βρίσκει λύσεις, μη έχοντας έναν παίκτη που να δείχνει ικανός να ηγηθεί των κρίσιμων αποφάσεων. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε σε δηλώσεις του ότι υπάρχει ένα μεγάλο ''πρέπει'' για την νίκη. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα είναι οι ''ερυθρόλευκοι'' όπου ο μόνος απών είναι ο Μήτρου Λονγκ ο οποίος δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής.


 

Η βιλερμπάν δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Έχει μόλις 2 νίκες απέναντι σε Ζαλγκίρις και Άλμπα Βερολίνου και 13 ήττες και έτσι βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης. Έχει μόλις 1 νίκα στους 6 τελευταίου αγώνες που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις. Μία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό θα αναπτερώσει το ηθικό της ομάδας και θα της δώσει το κίνητρο για τη συνέχεια. Σημαντική είναι η απουσία του Νάντο ντε Κολό ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι.


 

Πρόταση: Ο Ολυμπιακός όπως είπε και ο προπονητής του έχει ένα ''τεράστιο'' πρέπει για τη νίκη και πιστεύουμε θα την πάρει εύκολα η δύσκολα. Είναι ευκαιρία ο Ολυμπιακός να επιστρέψει με μία επιβλητική νίκη στη μάχη της 8άδας. Δείτε ένα αξιόλογο Bet Builder που ξεχωρίσαμε για τον αγώνα.


Αποτέλεσμα Κανονικής διάρκειας Ολυμπιακός

Alec Peters Under 1.5 Λάθη

Paris Lee 1+ εύστοχα τρίποντα

Thomaw Walkup 4+ Ασίστ

Moustapha Fall Over 8.5 Πόντοι


Συνολική απόδοση 4.50


Δείτε τη Βαθμολογία της Ευρωλίγκας αναλυτικά εδώ

 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsleteer μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού

Comments


bottom of page