top of page

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (10/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (10/04/24 22:00) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

 
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχτεί την Μπορούσια Ντόρτνμουντ στο Στάδιο Μετροπολιτάνο στην Μαδρίτη (10/04/24 22:00), στον πρώτο αγώνα ανάμεσα στις 2 ομάδες για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Από νίκη προέρχεται η Ατλέτικο, ωστόσο δεν τα έχει πάει καλά φέτος στην Λα Λίγκα και ψάχνει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Η Μπορούσια ηττήθηκε εντός έδρας μετά από σερί 5 κερδισμένων αγώνων.





 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε την νίκη μέσα στην έδρα της Βιγιαρεάλ στον τελευταίο της αγώνα για την Λα Λίγκα με δύο τέρματα των Βίτσελ 9' και Νίγκουεζ 87'. Δεν τα έχει πάει καλά φέτος στο Ισπανικό πρωτάθλημα και φαίνεται πως θα τερματίσει εκτός της πρώτης τριάδας της βαθμολογικής κατάταξης. Στην προηγούμενη φάση των ''16'' του Τσάμπιονς Λιγκ κατόρθωσε να ''πετάξει'' εκτός την περσινή φιναλίστ Ίντερ στα πένατλι. Αρχικά είχε ηττηθεί στο Μίλάνο με 1-0, όμως νικώντας 2-1 στην Μαδρίτη οδήγησε το ματς στην παράταση και κατόπιν στα πέναλτι, όπου με πρωταγωνιτή τον Όμπλακ πήρε το εισιτήριο για την συνέχεια. Περισσότερο χρόνο ξεκούρασης έχει από την Γερμανική ομάδα καθώς δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο. Ακολουθεί κρίσιμο ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον κόντρα στην Χιρόνα για την Λα Λίγκα. Δεν υπολογίζεται ο κεντρικός αμυντικός Μάριο Χερμόσο.





Η Ντόρτμουντ μετά από ένα σερί πέντε συνεχώμενων κερδισμένων παιχνιδιών, ηττήθηκε στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ από την Στουτγκάρδη με σκορ 0-1. Άδικη ήττα βάσει της γενικής εικόνας του αγώνα διότι η Μπορούσια είχε κατά κύριο λόγο τον έλεγχο και είχε εξίσου σημαντικές ευκαιρίες, αλλά στάθηκε άτυχη. Ο Κροάτης τεχνικός της ομάδας Τέρζιτς μπορεί να ''πλήρωσε'' και το ότι άφησε στον πάγκο ορισμένους βασικούς παίκτες ενόψει της εν λόγω αναμέτρησης. Στον προηγούμενο σύρω των ''16'' η Ντόρτμουντ απέκλεισε την Αϊντχόφεν με συνολικό σκορ 3-1, φέρνοντας ισοπαλία στην Ολλανδία και επικρατώντας στην Γερμανία, σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σημαντική η απουσία του Ολλανδού επιθετικού Μάλλεν ο οποίος βρίσκεται εκτός λόγο τραυματισμού, όπως εξίσου δεν υπολογίζεται και ο Αλγερινός αμυντικός Μπένσεμπαϊνί.




Πρόταση: Αρκετά ισορροπημένο ζευγάρι. Ελαφρώς φαβορί η Ατλέτικο λόγο έδρας και καθώς διαθέτει περισσότερη συνολικά ποιότητα, όμως με την εικόνα που παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια δεν πείθει είναι η αλήθεια. Θα πέσει πολύ τακτική και λογικά θα δούμε κλειστό παιχνίδι χωρίς πολλά ρίσκα. Πάμε με το Under 2.5 στο 1.90


 


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.



コメント


bottom of page